Mar

12

Lápiz solidario

[vimeo http://vimeo.com/38360217]
0 Comments

Nov

28

Nit Solidària

El passat 25 de novembre es va celebrar a l’Hotel Esperia Tower la II Nit solidària en benefici de la Investigació del càncer infantil a l’Hospital de Sant Joan  de Déu.

Hi havia un objectiu a assolir amb l’assistència de tots plegats: garantir la continuïtat de dos Investigadors del Laboratori durant un any.

Tots els que varem assistir ens considerem persones «amigues» del Laboratori. Entre els assistents al sopar hi havia empreses i particulars que de manera desinteressada ajuden amb les seves aportacions a que els oncòlegs i investigadors realitzin la seva feina. Varem poder escoltar els seus testimonis. Un a un, explicaven amb molta il·lusió les diferents accions que realitzen per a donar a conèixer el Laboratori i, alhora, recollir aportacions econòmiques tan necessàries en aquests temps de crisi. Entre aquests testimonis hi va haver el del grup de «mares solidàries» que van explicar com es van unir i com van sumar esforços en aquesta causa tan noble.

Va ser molt emotiu conèixer de primera mà l’equip d’investigadors que lluiten dia a dia per aconseguir que aquesta malaltia, en un futur, sigui guarible. Veure el seu agraïment cap a totes les persones «amigues» que els ajuden a assolir el seu objectiu: que tots els nens i nenes malats de càncer el puguin vèncer.

0 Comments